flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Особливий режим роботи суду в умовах воєнного стану

05 квітня 2022, 14:32
 

У зв’язку із загрозою життю, здров’ю та безпеці відвідувачів суду, працівників суду, керуючись ст. 3 Конституції України, ст.29 Закону України "Про судоустрій статус суддів", рішенням Ради суддів № 9 від 04.02.2022 року, враховуючи положення Указу Президента України "Про введення  воєнного стану в Україні" № 64/2022 від 24.02.2022, наказом голови суду від 24.02.2022 року № 02-04/19 в Люботинському міському суді Харківської області  встановлений  ообливий режим роботи в умовах воєнного стану:

1. Тимчосово зупинено розгляд справ у відкритих  судових засіданнях за участю учасників судового процесу  до усунення обставин, які зумовлюють  загрозу життю, здоров’ю та безпеці  відвідувачів суду  в умовах воєнної агресії проти України, крім здійснення невідкладних дій щодо вирішення питань, пов’язаних з обранням та продовженням заробіних заходів у вигляді тримання під вартою, розгляду слідчими суддями клопотань правоохоронних органів, а також вирішення невідкладних питань. 

1. Встановлено  в Люботинському міському суді Харківської області гнучкий графік роботи, який може бути змінений з урахуванням об’єктивних обставин загостренням збройної агресії (у тому числі воєннних дій) на адміністративно-територіальній  одиниці розташування суду.

3. Канцелярія суду  здійснює прийом  вхідної кореспонденції з 10-00 год до 13-00 год. ( у разі наявної можливості).

Позовні заяви, зави, клопотання та інші документи просимо надсилати на елекронну пошту суду inbox@lbt.hr.court.gov.ua  або через підситему "Електронний суд" 

Бережіть себе,зберігайте спокій, слідкуйте за офіційним  інформаційним полем.