flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома населення Люботинської територіальної громади

05 квітня 2022, 14:35

 

Люботинський міський суд Харківської області  продовжує здійснювати правосуддя в межах своєї юрисдикції у відповідності до Конституції України, діючого законодавства України в умовах запровадженого військового стану.

В першу чергу робота суду спрямована на забезпечення розгляду невідкладних справ, які пов’язані із забезпеченням діяльності військово-цивільної адміністрації, розгляду адміністративних правопорушень на території м. Люботин, які потребують негайного розгляду, та справ пов’язаних із розслідуванням кримінальних злочинів (тяжкі та особливо тяжкі), де відносно підозрюваних чи обвинувачених передбачена можливість дії запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Для забезпечення безпеки учасників судового процесу судовий розгляд всіх інших категорій судових справ (цивільні справи, адміністративні справи, справи про адміністративні правопорушення) може відбуватися на підставі поданих такими учасниками заяв про їх згоду щодо проведення судового розгляду за їх відсутності та на підставі наявних у справі документів.

 

Просимо Вас подавати документацію (звернення, листи) шляхом електронного  листування (сайт суду https://lbt.hr.court.gov.ua), зв'язок телефоном стаціонарний (+380 (057)741-19-86).

Ми з Вами. Люботинський міський суд Харківської області.

Бережіть себе та Україну. Слава Збройним Силам України !!!