flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Порядок звернення до Люботинського міського суду Харківської області в умовах карантину

19 травня 2020, 17:29

Шановні відвідувачі суду та учасники судових процесів всі ми знаємо, що зараз наша країна та більшість країн світу знаходиться в умовах карантину у зв’язку із Пандемією коронавірусу Сovid-19.

Нажаль кількість хворих зростає з кожним днем!

Уряд найближчим часом планує послаблення карантинних обмежень в країні, але повідомляємо, що суди продовжують працювати в умовах встановленого раніше особливого режиму.

Наполегливо просимо  ВАС утриматись від участі у судових засіданнях, якщо слухання не передбачають обов'язкової присутності учасників  та утриматись  від відвідування суду у разі наявності ознак будь-якого вірусного захворювання!

 

Звертаємо увагу, що на час встановлення карантину заборонено вхід до приміщення суду без вдягнутих засобів індивідуального захисту ( маски) та діють обмеження щодо пропуску осіб, які не є учасниками судових засідань!

 

Радимо Вам при собі мати медичну маску або будь яку іншу маску власного виробництва, захисні рукавички та дезінфектор. Якщо ж Ви на маєте дезінфікуючого засобу в приміщення суду встановлено дезінфікуючий засіб, яким ви можете скористатися!

 

Також звертаємо увагу учасників судового процесу, що вони можуть приймати участь в судових засіданнях  в адміністративному та цивільному процесах дистанційно за допомогою технічних засобів відеоконферензв’язку поза межами приміщення суду за допомогою таких програм як: Skype, Zoom та Еasycon. З порядком проведення таких засідань  можна ознайомитись на офіційному веб-сайті нашого суду.

Нагадуємо, як же можна дистанційно звернутися до суду:

Бережіть себе та будьте здорові!