flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Привітання Люботинського міського суду Харківської області з Днем Вшиванки

21 травня 2020, 11:48

Щороку в державі відзначають День вишиванки – національне свято, покликане об’єднати усю багатонаціональну Україну, усіх її громадян, повернути кожному з нас відчуття тісного зв’язку зі своєю історією і своїм корінням.

Це свято краси, радості й надії, яке українці традиційно відзначають щороку, як в Україні, так і за її межами, кожного третього четверга травня. 

Люботинський міський суд Харківської області вітає Вас з сьогоднішнім святом, Днем вишиванки! Не забувайте про своє коріння, пам'ятайте про те, звідки всі ми прийшли. Національна пам'ять надзвичайно важлива, і тільки ми з вами можемо її зберегти і передати нащадкам. Нехай ваше життя буде барвистим, як цей чудовий день!
Зі святом, з Днем вишиванки! Українські традиції – одні з найкрасивіших в світі. І в наших з вами силах поширити їх, розповісти про них всьому світу. Одягайте свої вишиванки і нехай весь світ побачить, як прекрасна наша Україна і її символи.

Українська вишиванка – це національна святиня! Саме вишиванка символізує і несе в собі духовне багатство, високу мудрість і традиційний зв’язок багатьох поколінь. Це наш національний оберіг!

Українська вишиванка – один з головних символів нашого народу. У ній розповідаються історії, пишуться долі. Давайте ж привітаємо всіх з цим днем і нагадаємо світу про красу української культури!

Бережи українське носи вишиванку!!!

 

З повагою,

Колектив Люботинського міського суду Харківської області