flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Наказ ДЕРЖАВНА СУДОВА АДМІНІСТРАЦІЯ УКРАЇНИ від 21 листопада 2012 р. №158

04 грудня 2012, 12:26

 

       ДЕРЖАВНА СУДОВА АДМІНІСТРАЦІЯ УКРАЇНИ

                                         Н А К А З

 

21 листопада  2012 р.           м. Київ                                 № 158

 

 

Про затвердження форм звітності щодо здійснення місцевими та апеляційними судами кримінального провадження

 

 

 

           У зв’язку з набранням чинності Кримінальним процесуальним кодексом України, відповідно до пункту 6 частини першої статті 146 та частини 5 статті 147 Закону України "Про судоустрій і статус суддів", з метою забезпечення своєчасного одержання інформації про здійснення місцевими та апеляційними судами кримінального провадження

           НАКАЗУЮ:

1.       Затвердити форми звітності № 1-1 «Звіт судів першої інстанції про розгляд матеріалів кримінального провадження», № 21-1 «Звіт судів апеляційної інстанції про розгляд матеріалів кримінального провадження», що додаються.

2.      Звітність за формами №№ 1-1, 21-1 формувати та подавати за відповідні звітні періоди - півріччя та рік.

3. Головам районних, районних у містах, міських, міськрайонних судів (далі – місцеві суди) подавати до територіальних управлінь Державної судової адміністрації України (далі – територіальні управління) звітність за формою № 1-1.

4. Головам апеляційних судів областей, міст Києва та Севастополя, Апеляційного суду Автономної Республіки Крим (далі – апеляційні суди) подавати Державній судовій адміністрації України звітність за формою  № 21-1, копію - органу державної статистики за своїм місцезнаходженням.

          5.      Начальникам територіальних управлінь подавати Державній судовій адміністрації України зведену звітність за формою № 1-1, копію - органу державної статистики за своїм місцезнаходженням.

          6.      Державній судовій адміністрації України подавати Державній службі статистики України зведену звітність за формами №№ 1-1, 21-1.

          7.      Відділу з питань інформаційних технологій управління з питань судового діловодства розмістити текст цього наказу на офіційному веб-порталі судової влади України.

          8.      Управлінню організаційного забезпечення діяльності Державної судової адміністрації України довести цей наказ до відома територіальних управлінь та апеляційних судів.

          9.      Територіальним управлінням довести цей наказ до відома місцевих судів.

10. Місцевим та апеляційним судам, територіальним управлінням перший звіт за формами №№ 1-1, 21-1  скласти та подати за період з 20 листопада по 31 грудня 2012 року.

          11.    Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови Державної судової адміністрації України Положишника           В.В.

 

Голова 

                                           Р. Кирилюк 

 

 

 

 

 

ПОГОДЖЕНО

 

Голова Державної

служби статистики України

 

                    О. Осауленко

 

____  ____________ 2012