flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

14 червня 2013 року Головний спеціаліст Люботинського міського суду Харківської області Трипольський О.О. прийняв участь у відео семінарі з питань упровадження інформаційних технологій обміну електронними документами між судом та учасниками процесу.

18 червня 2013, 11:45

 

14 червня 2013 року Головний спеціаліст  Люботинського міського суду Харківської області  Трипольський О.О.  прийняв участь у відео семінарі з питань упровадження інформаційних технологій обміну електронними документами між судом та учасниками процесу. Мета семінару – підвищення ефективності роботи з комп’ютерною програмою Д-3.

Фахівці підприємства ознайомили учасників з перспективами впровадження нового функціоналу програми Д-3. Завдяки йому сторони зможуть за допомогою СМС – повідомлень отримувати повістки, а також на електронні адреси – процесуальні документи (за умови реєстрації системі обміну електронними документами між судом та учасниками процесу).

Для цього електронну адресу потрібно буде зазначити у відповідній заяві.

Крім того, на семінарі обговорювалися й можливості подальшого розширення функцій програмного забезпечення, за допомогою, яких, наприклад, позовні заяви подаватимуться в електронному вигляді.

17 травня 2013 року відбулось  навчання з працівниками апарату суду  по вивченню інформації на теми: «Відправка повісток у вигляді SMS – повідомлень учасникам процесу» та «Відправка процесуальних документів електронною поштою учасникам процесу».

 

Головний спеціаліст  Люботинського міського суду Харківської області  Трипольський Олександр Олександрович ознайомив працівників апарату Люботинського міського суду Харківської області з інформацією на теми: «Відправка повісток у вигляді SMS – повідомлень учасникам процесу» та «Відправка процесуальних документів електронною поштою учасникам процесу» .

 

Надав методичну допомогу та роз’яснення інформації на тему: «Відправка повісток у вигляді SMS – повідомлень учасникам процесу»  працівникам апарату суду, а саме з питань:

 

1.Загальні відомості.

2.Створення sms-відправлення.

3.Способи створення SMS-відправлення.

4.Закриття підписки.

5.Реєстр SMS-відправок.

6.Реєстри записів SMS-відправок.

7.Одночасне створення sms та e-mail підписок.

8.Мультирежим створення підписки.

Надав методичну допомогу та роз’яснення інформації на тему: «Відправка процесуальних документів електронною поштою учасникам процесу»  працівникам апарату суду, а саме з питань:

 

1.Загальні відомості.

2.Поняття системи «Електронний суд».

3.Створення запису електронної пошти на офіційному веб-порталі «Судова влада України».

4.Створення підписки для учасника процесу.

4.1.Правила створення e-mail відправлення.

4.2.Способи створення підписки.

5.Відправлення повістки електронною поштою.

6.Закриття підписки для учасників процесу.

7.Відправлення документів в ручному режимі.

8.Реєстри та форми відправок, споживачів, підписок, адрес.

8.1.Опис реєстрів.

8.2.Опис форм.

9.Роль КП «СПД» у відправленні документів електронною поштою.

 

Керівник апарату

Люботинського міського суду             М.Є. Калиненко

Харківської області